Hälsning till Hanna.


Jag har precis varit på styrelsemöte i verkstaden. Tackade ja till att vara styrelsemedlem ytterligare två år. Det blir nog bra. 

Vi åt traditionsenlig knytis och pratade och umgicks. Det var fint. Tyvärr hinner man inte prata med alla, när man samtidigt ska mötas och ätas och sådant, och precis när jag skulle gå så kom jag på att jag inte hunnit prata alls med Hanna. Vi kramades snabbt och hon sa "jag tänker på dig ibland och jag brukar kolla in din blogg". Därför tänkte jag att jag skulle skicka en hälsning här: "Hej Hanna. Jag tänker på dig också!"

För övrigt undrar jag lite vilka som läser här. Vilka är ni? 

Har ni inget för er på Valborg och vill höra mig säga några väl valda ord så kom till Hellidens slott i Tidaholm. Jag håller vårtal där strax efter åtta. Välkomna!



Påsk i Berlin.

Så kom äntligen våren! Och efter alla mina sex veckor som både lärare och lärarpraktikant var jag påskledig! Först blev det städning och planering i blomlådan och bokskogslångpromenad, därefter firandet av Kristinas 30-årsdag på lördagen och söndagen. Måndagen ägnades åt att skriva klart min loggbok från praktiken, möte på jobbet, massage, jympa, yoga och annat nyttigt-vettigt. På tisdagen snickrade jag och Ola en sänggavel och var på middag hos Therese och Mattias. På onsdagen målade jag sänggaveln och planterade om alla blommor och packade sedan för Berlinresan.

Berlin var underbart. Tjugo grader varmt, sol, lediga, glada människor, utslagna blommor och blad, kall öl, cykelturer och promenader. Och inga måsten eller borden. 








RSS 2.0